Tübitak 2209-A (Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı) Başvuru Tanıtımı ve Tübitak 2209-A Örnek Dosya İnceleme Eğitimi

Video tabanlı eğitimler ile araştırmacıların ve öğrencilerin daha fazla akademik içeriğe erişimini arttırmayı amaçlayan Akademik TV yeni eklenen eğitim setlerinden birini sizlerle paylaşıyor. Tübitak 2209-A eğitim seti ile başvurular ile ilgili nasıl yol izlenilir, başvuru dosyası hazırlarken nelere dikkat edilmesi gerekir gibi konularda aklınıza takılan sorulara çözüm bulabilirsiniz. Akademik TV'deki tüm eğitimler sertifikalı olup eğitimi bitirmeniz durumunda dijital kare kodlu sertifika sağlanmaktadır.

Tübitak 2209-A Başvuru Tanıtımı Eğitimine Ulaşmak İçin Tıklayınız.
Tübitak2209-A Örnek Dosya İnceleme Eğitimine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

27 Mart 2024 Çarşamba