I. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Sempozyumu - (Oturum Programı Eklendi)

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanlığı himayelerinde “uçak mühendisliği, uzay mühendisliği, havacılık yönetimi, uçak gövde motor bakım ve havacılık elektrik elektronik” alanlarında yapılan akademik çalışmaların paylaşılacağı bir sempozyumdur. Sunulacak tam metin bildiriler ISBN numaralı bildiriler kitapçığında yayınlanacak ve seçilecek çalışmalar değerlendirilmek üzere seçilecek dergilere gönderilecektir. Bildiri metni ve sunum formatı web sitesinde yayınlanacaktır. Özet gönderimi eruhufas@hotmail.com adresine, özet gönderim son tarihi dikkate alınarak gönderilmelidir. Sempozyum Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi B Blok konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Sempozyumda yapılan sunumlara arasından en iyi bildirilere ödül verilecektir.

Önemli Tarihler:

4 Aralık 2023 Özet Gönderim Son Günü

15 Aralık 2023 Taslak Programın Duyurulması

4 Ocak 2024 Tam Metin Gönderim Son Günü

10 Ocak 2024 Sempozyum Programının Kesinleştirilmesi

18 Ocak 2024 Sempozyum Açılışı

Oturum programına buradan erişebilirsiniz.

Afiş için tıklayınız.

17 Kasım 2023 Cuma